Levertijden

Alle vragen over onze levertijden

Studio Paper neemt de tijd om mooie dingen vorm te geven. Elke kaart wordt met aandacht, oog voor detail en vakkennis gemaakt. Het in behandeling nemen van je bestelling houdt in: printen, toepassen van eventuele afwerkingen (goud, koper, glans...), snijden en zorgvuldig inpakken. Onze aangegeven productietijden kunnen variëren door de seizoensdrukte. Bovenstaande productietijden gaan in zodra de proefdruk (PDF) bevestigd is: na betaling bij het zelf online ontwerpen of via de optie kwaliteitscontrole / bedrijfsklaar.

Hieronder vind je het overzicht van onze levertijden. Let op, de levertijden bestaan uit een productie- én bezorgtijd.

 

Wat zijn de productietijden van de kerstkaarten?

Kaarten zonder afwerking: de gemiddelde productietijd bedraagt 3 tot 4 dagen
Kaarten met afwerking: de gemiddelde productietijd bedraagt 4 tot 5 dagen.

 

Wat zijn de productietijden van kerstkaarten met chocolade?

Om ervoor te zorgen dat de chocolade in topconditie bij jou en je ontvangers aankomt, hebben we een specifieke verzenddatum gepland: 16 oktober. Door deze zorgvuldig gekozen datum kunnen we garanderen dat de chocolade vers en van de hoogste kwaliteit is, zodat je optimaal kunt genieten van de heerlijke smaak tijdens het feestelijke seizoen.

Na deze datum ligt de gemiddelde productietijd voor:

  • Voor de chocolade doos en chocokaart tussen de 3 en 5 dagen,
  • en voor de chocoladerepen tussen de 5 en 7 dagen

 

Wat zijn de productietijden van kerstkaarten met bloemzaadjes?

De gemiddelde productietijd bedraagt 5 tot 7 dagen.

 

Wat zijn de productietijden van de adventskalenders?

De adventsperiode wordt dit jaar extra speciaal met onze smaakvolle en prachtig vormgegeven kalenders. Maar opgelet: we werken met preorders! Om ervoor te zorgen dat je de meest verse en heerlijke chocolade ontvangt, hebben we twee specifieke productiedata gepland: 8 en 19 november. Deze strategisch gekozen momenten garanderen dat de kwaliteit van de chocolade optimaal blijft tot aan de feestdagen.

Het bestelproces is eenvoudig. Plaats je preorder vóór een van de productiedata, en we zorgen ervoor dat je adventskalender op tijd voor 1 december aankomt. Zo ben je verzekerd van een tijdige levering en kun je vol verwachting aftellen naar kerst met elke dag een overheerlijk stukje chocolade.

 

Wat zijn de productietijden van de bureaukalenders?

De gemiddelde productietijd bedraagt 7 tot 10 dagen.

 

Wat zijn de productietijden van de notitieboeken?

De gemiddelde productietijd bedraagt 5 tot 7 dagen.

 

Na de productie, hoe lang duurt de verzending?

- Nederland en België. Bezorging: 2 tot 3 werkdagen
- Binnen Europese Unie. Bezorging: 3 tot 4 werkdagen
- Zwitserland. Bezorging: 3 tot 4 werkdagen
- Buiten Europese Unie. Bezorging: afhankelijk van land. Neem in dat geval contact op met ons klantenservice via contact@studiopaper.nl.

Je ontvangt per e-mail een trackingnummer zodra de bestelling is verzonden.

Als het gewenste land niet werd vermeld, gelieve contact op te nemen met de klantenservice voor het bespreken van de mogelijkheden.
De vernoemde verzendtijden zijn indicatief en zonder garantie. Dit zijn de standaard verzendtijden opgegeven door onze transportdiensten.
Zodra het pakket wordt opgehaald door de transportdienst, ontvang je een trackingsnummer per e-mail voor het opvolgen van de verzending.

/cookies